Balkabağı Peelingi -  Sindirella Bakımı

Hepimiz meyve ve sebzelerin faydalarının artık kozmetik cilt bakımı dünyasına yayıldığının farkındayız. Örneğin balkabağı, herhangi bir sebzenin en iyi A vitamini konsantrasyonuna sahip olan ve bu özelliği ile de onu cilt için mükemmel bir gizli silah yapar. Balkabağı genellikle her türden cildi eksfoliye etmek için kullanılmaktadır.

Theraderm markasının meşhur balkabağı peeling içeriğindeki salisilik asit, beta-karoten, antioksidanlar ve A, C vitaminlerinin birleşimi cildi çok konforlu bir şekilde yenileyen bir tedavidir. Bu bakım dermal olarak enzimleri, besinleri ve vitaminleri iğne kullanmadan cilde aşılar. Bakımın ardından cildi onaran ve sıkılaştıran kollajen - deniz yosunu maskesi, zamanla ciltte gözle görülür bir parlaklık sağlar.

Bu bakım cildi derinlemesine besler, canlandırır, eksfoliye eder ve nemlendirir, cildin tonunu ve dokusunu iyileştirir. Bu bakım, inanılmaz derecede pürüzsüz, temiz ve parlak bir cilt ile sonuçlanır. Glikolik asit, laktik asit, salisilik asit ve kabak özü, yaşlanma ve sivilceyle savaşmak için birlikte mükemmel bir uyum içinde çalışır.

Balkabağı peelinginin eşsiz içeriklerinden bazıları:

  • Doğal Bal Kabağı Ekstresi
  • Salisitik Asit • Laktik Asit
  • Aminoasit
  • Vitamin A ve C
  • Mineraller

FAYDALARI

  • Cilt hidrasyonunu iyileştirir.
  • İlk seansta kırışıklıkların görünümünü iyileştirir.
  • Daha pürüzsüz, daha sıkı bir cilt için hücre yenilenmesini hızlandırır.
  • İlk seansta mevcut akneyi anında kurutur, azaltır ve yeni akne lezyonlarını önlemeye yardımcı olur.
  • Cilt tonunu eşitler ve pigmentasyon görünümünü anında hafifletir.
  • Cildi uyarır.
  • Cildin bariyer işlevini destekler.
  • Cildinize antienflamatuar ve antioksidan faydalar sağlar.
  • Mevsim değişikliklerinde yaşanan cilt hassasiyetini rahatlatmaya yardımcı olur.

TEDAVİ PROSEDÜRÜ

Balkabağı peelingi, parlak bir cilt isteyen için tasarlanmış bir tedavidir. Merkezimizde gerçekleştirilen balkabağı bakımları, diğer bilinen adıyla sindirella bakımı oldukça rahat ve konforludur. Ayrıca detaylı bir bakım olup yaklaşık 1 - 1.30 saat sürmektedir.

Bu bakımı yaptırmadan 3 - 4 gün öncesinde mutlaka rutininizde asit içerikli bir ürün kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bu bakım zaten cildinizdeki ölü deriyi güzelce eksfoliye edeceği için ekstra cildinizi yormanıza gerek yoktur.

Tedavide, cilde balkabağı peelinigi sürülür ve cildinizin hassasiyet durumuna bağlı olarak 5 ila 10 dakika bekletilir. Peeling, yüzünüze uygulandıktan sonra birkaç dakika sürebilen bir miktar kaşıntı hissi olabilir. Bu oldukça normaldir, bu hissin akabinde hoş bir sıkılaştırma hissine dönüşecektir.

Peelingi Theraderm Green Tea Neutralizer ürünüyle nötralize ederken cilt uyarılır ve ölü deriler topaklanıp dökülür. Çizgileri, yüz kırışıklıklarını ve yara izlerini ortadan kaldırarak ve azaltarak cildin ölü derilerini ciltten sağlıklı bir şekilde eksfoliye edip yeni bir cilt tabakası oluşmasına neden olur.

Daha sonra cilde Cellular Matrix C (Dondurularak kurutulmuş hücresel c vitamini) ile Pumpkin Activator (Dondurularak kurutulmuş hücresel c vitamini etkinleştirme) karıştırılıp maske gibi sürülür. Buradaki amacımız onarım sürecini teşvik etmek için cilt katmanlarını taze mineraller ve besinlerle doldurmaktır.

Bir sonraki aşamada da cildin ihtiyacına göre bir maske yapılır ve son olarak cilde nemlendirici ile güneş kremi sürülerek bu muhteşem bakım sonlandırılır.

Theradem Pumpkin Peel Serisi profesyonel bir uygulama ürünü olup sadece Güzellik Merkezleri ve Doktor Kliniklerinde uygulanmaktadır.

Bu tedavi uygulanmak için her mevsim gayet uygundur. Biz bu bakımı 15 günde bir en az 6 seans şeklinde danışanlarımıza öneriyoruz. İlk seanstaki gözle görülür sonuçla, 6 seans sonundaki cildin kalitesindeki artış sizi gerçekten çok mutlu edecek, buna eminiz. :)

Yorumlarınızı Çok Önemsiyoruz!

Yorumlarınız Hizmet Kalitemizi Geliştirmemiz Adına Çok Önemli, Ayırdığınız Zaman İçin Çok Teşekkür Ederiz.